Diensten


Opzoek naar het juiste ontwerp voor uw reclame uiting?

 

Logo

Een goed logo zet je bedrijf op de kaart. Maar wanneer is een logo goed? En wat is er belangrijk om een sterk logo te krijgen? Een logo is namelijk meer dan een paar icoontjes en wat tekst samenvoegen. Een logo moet in een oog opslag herkenbaar zijn. Ook moet je gelijk kunnen zien waar uw bedrijf voor staat. hieronder de belangrijkste kenmerken van een goed logo!
 

Huisstijl

Andere benamingen voor huisstijl zijn identiteit en imago. De identiteit van een bedrijf / organisatie is erg belangrijk. Met een goed logo in de hoofdrol. De identiteit van een bedrijf laat precies zien wat ze willen uitstralen. Het imago van een bedrijf laat zien wat ze daadwerkelijk uitstralen naar het publiek. Een juiste huisstijl is dus cruciaal voor een bedrijf.
 

Kaarten

Iets te vieren? een geboorte. een (bedrijfs)feestje, een huwelijk, een jubileum, een verhuizing, een opening of een andere gelegenheid? Daar hoort natuurlijk een mooie kaart op maat bij.
 

Briefpapier

We weten allemaal dat er steeds meer digitaal gaat. Desondanks wordt er toch nog steeds veel briefpapier gebruikt. Het geeft net even een persoonlijkere touch, dan een simpel digitaal factuurtje via de e-mail. Maar als je briefpapier gebruikt, dan moet het natuurlijk wel goed zijn. Het is erg belangrijk om er alle juiste informatie op te zetten. Dit houden wij bij Grafiklus erg goed in de gaten. Hieronder de belangrijkste punten.
 

Enveloppen

Wat komt er bij uw (potentiële) klant als eerste binnen? Juist een envelop. Een eerste keer betekent ook een eerste indruk. En die kan u maar een keer maken. Het is dus heel erg belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden. Grafiklus ontwerp voor u de envelop die precies bij uw bedrijf past (en opvalt).
 

Visitekaarten

In de tijd van nu gebruiken we visitekaartjes als de meest snelle en succesvolle manier om contactgegevens uit te wisselen met elkaar. De bedoeling van een visitekaartje is dan ook, om na afloop van een kort gesprek met iemand toch in contact te kunnen blijven. Het is belangrijk dat uw visitekaartje aansluit bij de uitstraling en huisstijl van uw bedrijf.
 

Flyers

Flyers verspreiden is dé manier om uw boodschap over te brengen tot nieuwe of bestaande klanten. Heb je op het moment een speciale actie lopen, of een nieuw product wat gepromoot mag worden, laat dan flyers drukkers. Er zijn ontzettend veel situaties op te noemen waarin een flyer de hoofdrol kan spelen. Bijvoorbeeld in de stad een strooi flyer, als de ijscoman op de hoek een kortingsactie heeft lopen, of een kortingscoupon voor een toegangskaartje van de bioscoop.
 

Posters

Een poster is de manier om uw bedrijf, evenement of actie onder de man te brengen. Hiervoor dienen alleen de juiste ingrediënten toegevoegd te worden. Denk hierbij aan de juiste teksten, foto's en afbeeldingen. Ook is het erg belangrijk bij een poster, om na te denken welke doelgroep eraan gesproken dient te worden. En deze dan vervolgens ook op de juiste plaatsen te gaan ophangen.
 

Folders

Een folder is de oplossing als u voor een relatief goedkope prijs een grote groep mensen wilt bereiken. In folders kunt u veel tekst en beeld kwijt. Hiermee kunt u op een uitgebreide manier uw dienst/product promoten. Een folder is altijd één vel papier, gevouwen op diverse manieren. Zo hebben we de A3 gevouwen naar A4 folder, de A5 gevouwen naar A6 folder. Tot aan folders gevouwen met een wikkel vouw of een zigzag vouw. Dit noemen we vaak "3-luik" folders.
 

Brochures

Een brochure is een folder, maar dan bestaande uit meerdere pagina's (een folder bestaat altijd uit één enkel vel). Een brochure is altijd gevouwen en vaak voorzien met een of meerdere nietjes in de rug. Dit noemen we "brocheren". Ook zie je wel is dat een brochure een gelijmde rug heeft. Een brochure is in principe gelijk aan een magazine, maar dan bedoeld om informatie te geven.
Bij een brochure is het aantal pagina's altijd een veelvoud van vier.
 

Advertenties

Een advertentie is een uitgave/publicatie die bedoeld is de lezer over te halen tot het nemen van een bepaalde actie. Bijvoorbeeld het kopen van een bepaald product. Of het deelnemen aan een actie, om korting te ontvangen. Meestal gaat het met adverteren om het promoten van commerciële producten en/of diensten. Dit kan zowel digitaal als via papier. Ook worden advertenties gebruikt om bepaalde gebeurtenissen te verkondigen. Zoals bij een verhuizing, of het overlijden van iemand (via een rouwadvertentie).
 

Bijzondere wensen

Heeft u nog bijzondere reclame wensen die u niet op de website bent tegengekomen? En bent u benieuwd of wij dit toch voor u kunnen verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Hieronder nog een lijst met steekwoorden van diverse grafische producten die we voor u kunnen ontwerpen/realiseren.
 

Werkzaamheden

Logo, huisstijl, kaarten,

briefpapier, visitekaartjes, enveloppen,

flyers, posters, folders,

brochures, advertenties, bijzondere wensen

Grafiklus

T: 0162 - 467121       E: info@grafiklus.nl

Catharinastraat 34a

4901 GR,  Oosterhout (NB)

Afspraak op aanvraag